søndag 9. september 2007

Et artig lite påfunn... ;-)

Haha..! :-) Anbefaler dere å ta en liten kikk på dette oppslaget på nettsidene til BA: http://www.ba.no/nyheter/politikk/valg/article2982102.ece

Rundt 23.30 den 9. september var dette den øverste saken på ba.no.. :-D

PS. For de av dere som ikke leste det forrige innlegget, oppfordrer jeg igjen til å bruke stemmeretten den 10. september (og stem KrF, da, folkens..!). De av dere som leste det forrige innlegget kan overse dette PS-et..

6 kommentarer:

Weinberg sa...

Jeg så faktisk denne kyllingen i går kveld. Da var den derimot såpass... kylling at den hadde slått opp en paraply. Jeg var et stykke unna, men syntes jeg dro kjensel på KrF-logoen. Dog tenkte jeg at " desperate er selv ikke KrF." Den gang ei...

Erlend K sa...

Hehe.. :-D

Dure Kmick sa...

Hvorfor solbriller når det er så mørkt? Synes dere så ut som kyllingens livvakter, men artig påfunn. Regner med at det var din ide?
Hva er et gult parti da?

Anne Line sa...

Hærlig! Ja, folk må stemme Krf. Men alle har ikke innsett det desverre.. Det er så at du skimtes til venstre, sant? :p Konge!

Anonym sa...

Hehe! Herlig påfunn! Og grattis med vel gjennomført valg og spennende posisjon! :)

Erlend K sa...

Til Dure: Det var tanken å se litt ut som livvakter, ja... ;-)

Til Anne Line: Du har helt rett, på begge deler.. :-)

Kjell Ingolf: Ja, det var et ganske artig stunt, selv om det ikke var så mange på Torgallmenningen akkurat da.. Var ihvertfall gøy for oss som var med.. Blir spennende å se hva som blir utfallet av forhandlingene, ja... :-)