onsdag 14. februar 2007

Par i hjerter..?

Mange av de jeg kjenner, er glad i en god quiz. Det er sikkert mange av de jeg ikke kjenner også. Skynd dere til Filip Ryggs blogg og ta testen, folkens..! Denne er virkelig bra..! ;-)

5 kommentarer:

Weinberg sa...

Tja, hvorfor ikke? Siden det tross alt nylig har vært valentinsdag og alt. Referat fra stevnemøte finnes her:

http://kandidaten.blogspot.com/2007/02/jeg-kan-stemme-krf.html

Erlend K sa...

Latskap medfører at jeg kopierer min egen kommentar på din blogg:

Vi er jo for en nyordning i forhold til statskirka, da...
Ellers så er det jo kanskje litt pussig med "alle sakene som betyr noe", men det understreker jo kanskje det at Høyre og KrF er enige om mange ting..? Hmm..Hadde kanskje trodd at vi i KrF på sett og vis var mer enig i hjertesakene til Høyre enn omvendt, men... Jaja... :-)

Eldar Nikolai sa...

Hmmm...veldig hvor politisk denne bloggen var da :p....
Og det er bra! Stå på!

Weinberg sa...

Dersom du er lat får jeg også være lat: "dersom du opptrer fullstendig likegyldig og klikker på "Hverken eller" på samtlige spørsmål er du fremdeles en god match :-)"

Ser at Inge Lønning vil bygge om lagtingssalen til kapell. Det er jo etter din smak, om enn ikkje etter min. Magnhild Meltveit Kleppa vil forresten heller ha pub.

Erlend K sa...

Jeg har faktisk tenkt litt på det der, Eldar... Har stadig ambisjoner om å skrive litt om dagliglivet mitt også, men jeg sliter jo med å oppdatere med politikk, så jeg har en utfordring... Jaja, jeg får gyve løs..! Til uka, tenker jeg (eller deretter, eller)... ;-)